Cerrar

es | val   

La Diputació col·labora amb Fundació Globalis potenciant l´emprenedurisme provincial

Reunión Fundación Globalis y Diputación de Castellón

El plà es durà a terme entre els mesos de maig i octubre de 2017

FUNDACION GLOBALIS

FUNDACION GLOBALIS

Publicado el viernes, 26 de mayo de 2017 a las 13:21

Fundació Globalis signatura un acord de col·laboració amb la Diputació de Castelló per a promoure l´emprenedurisme en diversos municipis de la província de Castelló. El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, s'ha reunit aquest divendres 26 amb representants de la fundació de Vil-real, per a signar l'acord pel qual Globalis impulsarà accions innovadores dirigides a generar emprenedurisme i una millora de l'ocupació.

L'acció engegada per Globalis i co-finançada per la Diputació, està dirigida a estudiants de centres educatius de la província, emprenedors de la regió, start-ups i empreses ja constituïdes. Els objectius específics passen per la difusió de valors com l´emprenedurisme, l'esforç i la innovació, millorar la empleabilitat dels joves com a futurs professionals, generar una xarxa entre emprenedors i empreses i, en definitiva, contribuir a la promoció econòmica de la província de Castelló. “És molt interessant que es puga arribar als centres educatius, ja que la Diputació no pot accedir, i així, transmetre a alumnes i professors els valors d´emprenedurisme e innovació”, ha afirmat Aguilella al finalitzar la reunió.

El programa es desenvolupa entorn a tres eixos. El primer d'ells, és un programa formatiu per a desenvolupar en Centres Educatius, que pretén educar en valors d´emprenedurisme e innovació i que el seu objectiu és acostar l'empresa a l'aula. El segon eix és una activitat per a empreses i futurs professionals que estan molt prop d'incorporar-se al mercat laboral i el seu objectiu és establir un punt de trobada entre el teixit empresarial i els centres formatius per a poder crear estratègies conjuntes. Finalment, Fundació Globalis s'encarrega de l'organització d'una trobada empresarial en el qual difondre la cultura de la innovació, analitzar el panorama actual i conèixer les últimes tendències en matèria d'innovació.

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 3.421

Usuario: chervasa

Empresa: FUNDACION GLOBALIS

Canal: Desarrollo Local

Fecha publicación: 26/05/2017 13:21

Url: https://desarrollolocal.emprenemjunts.es/?op=8&n=14002

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar