Cerrar

UNIVERSIDAD EUROPEA DE VALENCIA SL.

Entidad - Educación universitaria

Valencia (Valencia) España

es | val

Universitat Europea de València Escollir universitat és una qüestió rellevant i clau en el teu futur. Durant el període de temps en la institució, et forjaràs com a professional i adquiriràs el coneixement i les competències que t'acompanyaran al llarg de tota la teva carrera. Per això, m'agradaria presentar-te la Universitat Europea de València: una institució jove i dinàmica, orientada a aportar valor a la nostra societat ia contribuir activament al seu progrés a través de la missió de formar líders i professionals preparats de manera eficaç per donar resposta a les necessitats d'un món global, per aportar valor en les seues professions i contribuir al progrés social des d'un esperit emprenedor i una actitud d'integritat ètica. "Una institució jove i dinàmica, orientada a aportar valor a la nostra societat ia contribuir activament al seu progrés." D. Jose Enrique Fernández del Riu, rector de la Universitat Europea de València La internacionalitat ens diferencia. Treballem per oferir una formació de màxima qualitat i clara orientació a les necessitats del món professional.

Per assolir una preparació d'excel·lència, els nostres estudiants disposen de totes les sinergies amb la nostra xarxa d'universitats (Laureate International Universities, a la qual pertany la Universitat Europea de València) que compta amb més de 60 institucions d'educació superior en 29 països al llarg dels cinc continents, i en la qual es formen ja més de 740.000 estudiants. Aquest marcat caràcter internacional prepara als nostres estudiants per contribuir a una ciutadania global i competir en un mercat laboral internacional: professors i estudiants de més de 60 nacionalitats, titulacions bilingües, garantia d'estades en molt diverses universitats estrangeres, pràctiques internacionals i dobles titulacions amb prestigioses universitats. Unit a això, els nostres estudiants de València disposen també del millor professorat, en contínua formació i proper a l'estudiant, de les tecnologies més avançades i d'un ensenyament pràctic i personalitzat durant el seu procés d'aprenentatge, orientada a formar no només als millors professionals, sinó també a ciutadans compromesos amb la societat.

Què fem:

  • Tot això gràcies a un model acadèmic innovador, basat en la potenciació de les capacitats de l'individu així com en el desenvolupament d'habilitats i competències professionals imprescindibles perquè els nostres estudiants s'incorporen amb èxit al mercat laboral, com l'emprenedoria o el treball en equip.
  • L'enfocament global i la clara orientació internacional de la Universitat Europea de València, al seu torn, conviu amb un estret vincle institucional amb el nostre entorn més proper. Assumim com a fonamental la col·laboració amb el teixit industrial, el mercat laboral, les empreses i institucions de la Comunitat Valenciana. Al costat d'ells, vam dissenyar i desenvolupar els nostres programes formatius, orientem la nostra investigació aplicada, exercitem el nostre sentit de la responsabilitat social i construïm capital humà capaç d'aportar més valor al progrés d'aquesta regió.

Per què escollir una universitat i no una altra? La resposta la trobaràs tu. Tens les nostres portes obertes per comprovar que l'excel·lència acadèmica, la formació universitària internacional, el desenvolupament d'habilitats personals i professionals, l'emprenedoria i la responsabilitat social són la nostra essència. Benvingut a la Universitat Europea de València!

Marcas:

UNIVERSIDAD EUROPEA VALENCIA
Laureate International Universities

Oferta:

Grados Universitarios

Ciclos Formativos

Postgrados

Másteres Universitarios compatibles con la actividad profesional en el área de la SALUD, la ABOGACÍA, la ECONOMÍA Y LA EMPRESA, la EDUCACIÓN.

Másteres de Dirección General – MBA y Consejos de Administración y Buen Gobierno.

Másteres de Especialización en Business, Ingeniería, Logística, Arquitectura, Enfermería, Salud, Traducción, Marketing y Comunicación.

Postgrados y cursos de experto especializados en Mediación, Herramientas digitales, Arquitectura, Ingeniería, Marketing, Redes sociales, Idiomas, Fisioterapia y otras áreas.
Otros programas de ALTA DIRECCIÓN y actividades del OBSERVATORIO ESCUELA DE POSTGRADO.

Encuentranos en:

Paseo de L'albereda, 7 - BJ, Valencia
46010
Valencia (Valencia) España

https://universidadeuropea.es/valencia

Estadísticas

Visitas hoy

7

Visitas mes

55

Visitas totales

35.020

Visitas a contenidos

3.690

 

Seguidores

0

Shares

637

 

Aquí desde

11/03/11

Publicaciones

Últimas publicaciones

Sin Ciberseguridad no hay Transformación Digital

Agenda · Jornadas

Sin Ciberseguridad no hay Transformación Digital 

El martes, 01 de octubre de 2019

La Universidad Europea de Valencia organiza este evento en colaboración con IVEFA

El objetivo principal de esta sesión, es dar a conocer la importancia vital de la ciberseguridad, en tiempos donde la transformación digital es un...

 

Jornada Lidera la transformación digital

Agenda · Jornadas

Jornada Lidera la transformación digital 

El lunes, 12 de junio de 2017

Descubre las claves del éxito de Wallapop

El día 12 de junio de 18h a 20h inscríbete a la jornada 'Lidera la transformación digital, descubre las claves del é...

 

Localización


Ver mapa más grande

Estadísticas

Visitas hoy

7

Visitas mes

55

Visitas totales

35.020

Visitas a contenidos

3.690

 

Seguidores

0

Shares

637

 

Aquí desde

11/03/11

Publicaciones

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar