Cerrar

es | val   

Més d’una trentena d’entitats es sumen al mapa de l'emprenedoria

El ‘Mapa d’entitats i serveis a l’emprenedoria’ ha crescut de manera significativa a la província d’Alacant. De les 88 entitats actives, 36 van ser registrades el passat any 2018. Aquest significatiu augment mostra l’esforç realitzat per a fomentar l’esperit emprenedor i el creixement de les empreses a la Comunitat Valenciana.

Aquest ‘Mapa d’Entitats i Serveis a l’Emprenedoria’ situa al conjunt d’entitats i serveis que presten suport a l’emprenedoria innovadora per mitjà de tota la ‘cadena de valor’. Així, aglutina serveis que van des de la motivació i creació de vocacions empresarials, fins la innovació, internacionalització i/o el ràpid creixement empresarial.

A més de mostrar els serveis que presta cadascuna de les entitats que la conformen, aquesta plataforma també permet compartir i difondre tots aquells continguts, notícies, imatges, vídeos, agenda, activitats, etc. que desenvolupen als seus àmbits d’actuació.

Des del CEEI Elx, l’objectiu es centra ara en la consolidació d’aquesta eina com a referent de consulta tant per a emprenedors/as com per a professionals i empreses així com integrar i donar visibilitat a totes aquelles entitats de l’entorn que es troben al servei de l’emprenedoria.  

5
visitas hoy 3 · visitas total 662

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 08/01/2019 11:59

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=17667

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 04:09

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar