Cerrar

es | val   

"Si som capaços de predir certs hàbits, rendibilitzarem millor els nostres esforços"

Entrevista a Enrique C. Paya, especialista en gestió comercial

Mostrar ampliado

Enrique C. Paya

Enrique C. Paya

Enrique Carlos Payá Navarro es dedica al món de la venda i la gestió comercial des de fa més de 20 anys. El pròxim 8 de febrer impartirà una jornada sobre l’aplicació del Big Data a la petita empresa per això hem volgut entrevistar-lo.  

 

Hola Enrique. Conta’ns, quina és l’activitat principal de la teua companyia?

La meua funció és ajudar les empreses (autònoms, emprenedors) a millorar els seus processos, principalment de vendes, optimitzant recursos i resultats: realitzant el màxim control de les seues gestions, accions, etc.

 

Quines són les accions que realitzeu?

Realitze, amb la persona o persones designades per la empresa usuària, anàlisi del seus funcionaments, processos i particularitats per a posteriorment implantar i personalitzar eines de gestió que ens ajuden a obtenir dades per a processar-les i tomar decisions adequades a eixes dades. També implementem fulls de càlcul per a monitoritzar resultats històrics i això ens permet generar dash boards (panels de control) etc.  

 

Quins beneficis reporta la gestió del Big Data a les empreses?

L’aplicació de Big Data a la petita i mitjana empresa dóna la possibilitat de prendre el control ja que ens permet identificar patrons o hàbits per a avançar-nos al futur d’aquests.  

Podríem anomenar-lo Small Data ja que Big Data fa referència al procés de gran quantitat de dades que permet sempre aprofitar l’estudi de la informació que ens dóna el nostre dia a dia, el nostre passat per a afrontar millor el futur. Si som capaços de predir certs hàbits, rendibilitzarem millor els nostres esforços.

 

Com pots ajudar als emprenedors i a les Pimes?

Com agent de Zoho Software principalment comence amb la implantació d’eines de gestió comercial, accions d’email màrqueting, d’enquestes, formularis per a obtenir dades d’interés dels nostres clients.

També monitoritzem resultats mes a mes o setmana a setmana per a tenir el màxim temps de reacció. Mediant fulls de càlcul, creació de protocols, etc.

 

Vols compartir amb nosaltres algun èxit professional?

Estic orgullós de saber que els mètodes de tarificació, control de costes i metodologies de control que es van implantar en empreses a les que he desenvolupat el paper de director comercial es seguixen utilitzen ja que em van ajudar a millorar el rendiment d’aquestes empreses i hui en dia ho seguixen fent.

 

Quins són els reptes professionals que tens en ment?

El meu principal interés es donar a conèixer els beneficis de l’aplicació d’aquesta metodologia de tractament i control de gestions i dades que ens retorna investigar a aquest camp i poder consolidar-me com gestor/consultor extern.

S/V
visitas hoy 0 · visitas total 2.264

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 01/02/2018 12:51

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15372

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 03:36

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar