Cerrar

es | val   

La Mancomunitat Camp de Túria desenvoluparà el Pacte per l'Ocupació

El SERVEF ha concedit el projecte a la mancomunitat

Publicado por jtormo
miércoles, 19 de abril de 2017 a las 09:00

El SERVEF ha concedit a la Mancomunitat Camp de Túria la posada de marxa del Pacte Territorial per l'Ocupació en el seu àmbit d'actuació. Per a això, l'entitat ha acordat recentment el desenvolupament de les dues eines amb les que s'aconseguirà la seva aplicació: el diagnòstic del territori i el projecte experimental del pla. Per a tots dos, es comptarà amb una plantilla adscrita al projecte que es seleccionarà properament.

Aquesta Mancomunitat està conformada pels municipis de Bétera, Gàtova, Loriguilla, Llíria, Náquera, Riba-Roja, la Pobla de Vallbona, Olocau i Serra i en el Pacte Territorial per l'Ocupació participen també diferents entitats, associacions empresarials i sindicats. La signatura del pacte es va produir el setembre de 2016 a fi d'articular amb més potència les iniciatives impulsades pels ajuntaments i els agents socials i promoure accions innovadores en el territori.

Per al desenvolupament del mateix s'ha concretat l'obertura d'una borsa d'ocupació amb la qual es cobriran 12 llocs de treball i de diferents perfils. Entre d'altres, la Mancomunitat seleccionarà tècnics de comunicació, tècnics-formadors community manager, tècnics d'ocupació, tècnics d'orientació i prospecció laboral, tècnics de creació d'empreses i administratius.

5
visitas hoy 1 · visitas total 1.823

Usuario: jtormo

Canal: Desarrollo Local

Fecha publicación: 19/04/2017 09:00

Url: http://desarrollolocal.emprenemjunts.es/?op=8&n=13772

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 22:44

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar