Cerrar

es | val   

El canal CEEI Elx rep més de 650.000 visites en 2018

datos web

www.ceeielx.com ja compta amb 1.391 nous usuaris

El canal CEEI Elx ha complit amb les expectatives previstes i ha aconseguit un total de 654.052 visites durant el passat any. Entre les dades més significatives de 2018, s’han de destacar els 296.379 visitants únics a la web, les més de 300 noves notícies, convocatòries, articles i entrevistes publicades o els 1.391 nous usuaris registrats.

La web www.ceeielx.com forma part dels canals que conformen Emprenemjunts, per la qual cosa, els treballs que es desenvolupen van orientats a fer d’aquest un portal de referència per a empresaris, emprenedors i empreses. La finalitat és, d’una banda, servir de guia per a trobar tota la informació d’utilitat per al desenvolupament professionals dels usuaris com poden ser ajudes, recursos, notícies o convocatòries. D’altra banda, el portal té com a objectiu donar visibilitat i notorietat a les empreses ja que permet publicar continguts propis així com interactuar amb altres empreses. L’any passat, les empreses i entitats registrades van realitzar un total de 493 noves publicacions.

Les dades arreplegades són el millor exemple del treball realitzat des del CEEI Elx per a potenciar i fomentar el desenvolupament del teixit industrial de la província d’Alacant.

Durant aquest 2019, s’espera que les dades augmenten i milloren. Així, es treballa en l’elaboració de nous recursos de suport, creació i consolidació d’empreses així com jornades organitzades i altres continguts i materials que poden contribuir al creixement personal i professional dels usuaris.

Tant si eres empresa, emprenedor o usuari particular pots registrar-te a la web per mitjà d’aquest enllaç per a estar informat de tots els continguts i dades d’interés que es publiquen diàriament.  

5
visitas hoy 3 · visitas total 718

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 21/01/2019 13:46

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=17855

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 18:09

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar