Cerrar

es | val   

Jorge: «Vam veure que els calcetins tècnics eren els grans oblidats»

Equipo sporcks

Sporcks és un projecte de dos joves emprenedors, Jorge i Alex, qui donen vida als calcetins esportius

Mostrar ampliado

Colección sporcks

Colección sporcks

Jorge i Alex, o Alex i Jorge, un pilot de vol comercial i un expert en màrqueting digital, són dos socis a qui sempre els ha unit una gran passió per l'esport. Amics des de la infantesa, ambdós portaven temps pensant en crear un negoci junts. Van estar temps buscant opcions i alternatives, però tenien clar que havia d’estar relacionat amb el ciclisme, el running i el triatló. El coneixement del sector el duien a l’ADN, de manera que es van llançar a la piscina i van crear SPORCKS fa ja tres anys.

Jorge Ortí defineix el seu soci (Alexander Purvis) com a «una persona amb aires artístics, pacient i amb una habilitat especial a l’hora de solucionar qualsevol tipus de problema». I així mateix, com a una persona estratègica, comunicativa i amb do de gents. «Dos socis han de ser molt exigents amb ells mateixos, treballar sempre al 100 % i, sobretot, tindre una comunicació molt directa en tot moment», apunta Jorge.

Supose que heu renunciat a moltes coses...

Hem renunciat a l’estabilitat, a baixar la persiana i a oblidar-nos dels problemes. Ja que la nostra empresa ve amb nosaltres a qualsevol lloc. Però... beneït problema!

Quines traves heu superat?

Des del primer moment vam veure que els calcetins tècnics eren els grans oblidats; era molt difícil trobar algú disposat a invertir part del seu pressupost en un producte així. De manera que canviar per complet les normes del joc des de zero no és una feina fàcil, tot i que quan ho aconsegueixes, tens molt guanyat.

També hem tingut problemes tècnics amb els nostres productes. Fins i tot hem patit saturació de web...

Quina ha sigut la major satisfacció i les dificultats en estos tres anys?

Tindre clients que han passat a ser amics, veure tanta gent contenta amb els nostres productes i, fins i tot, veure atletes d'alt nivell competint amb els nostres calcetins.

Quant a les dificultats, tot passa per tu mateix, des de la comptabilitat o els dissenys fins als enviaments. Això és part del joc i tot ha de passar per un dels dos.

En quins països està el vostre producte?

Estem venent a pràcticament tot el món, centrant-nos principalment al centre d'Europa, tot i que a diari traiem comandes a llocs tan remots com ara els Estats Units, Taiwan, el Japó... Com a emprenedors, és possible.

I els pròxims reptes?

Conquerir el món. Emprendre és el més bonic que ens ha passat a Alex i a mi. Animem tothom a fer-ho, tot i que tinguen dubtes.

Sporcks disposa de tres línies de producte: running, ciclisme i triatló. La seua col·lecció la formen una ampla gamma d’original i divertits models que donen personalitat, estil i color a l’equipament esportiu.

5
visitas hoy 1 · visitas total 1.901

Usuario: TeresaDomenech

Empresa: Centro Europeo de Empresas Innovadoras Valencia (CEEI Valencia)

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 18/01/2019 18:21

Url: http://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=17819

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar