Cerrar

es | val   

20 empreses treballaran per a definir un model d’innovació oberta col·laborativa

Mostrar ampliado

Entrevistas individualizadas con empresas

Entrevistas individualizadas con empresas

El programa HUB d’innovació, posat en marxa entre el CEEI Elx i el Parc Científic d’Alacant, iniciarà el dimarts, 18 de desembre, la seua tercera fase. Les start ups de base tecnològica del Parc Científic, així com les empreses tractores participants treballaran conjuntament, durant dos dies, en la definició i assentament de les bases d’un HUB d’innovació col·laboratiu, construït a partir de les seues pròpies necessitats i inquietuds.

L’objectiu de les sessions és establir un projecte pilot per a la creació de nous models de negoci, en sectors frontera. La idea es superar les barreres sectorials i donar amb noves oportunitats de negoci que arriben més enllà del marc establit actual de cadascuna de les empreses.

Les entrevistes individualitzades mantingudes amb les empreses tractores i startups de base tecnològica participants al programa, han servit per a conèixer en profunditat a les empreses així com identificar i definir àrees d’oportunitat per a fixar nous camins que ajuden a la integració del coneixement i l’exploració de noves oportunitats col·laboratives.

Les jornades començaran demà a les 9.00 hores a les instal·lacions del Parc Científic de la Universitat d’Alacant. La primera sessió, que esta prevista finalitze a les 18.00 hores servirà per a posar en comú les inquietuds i expectatives de cadascun dels participants així com descobrir tendències de mercat. A la segona sessió, que tindrà lloc el dimecres 19, es posaran en comú les principals conclusions del programa, en les quals quedaran detectades les necessitats del HUB innovador.

 

 

5
visitas hoy 1 · visitas total 830

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 17/12/2018 14:44

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=17498

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 10:39

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar