Cerrar

es | val   

Llançadora de Projectes Innovadors · Novelda

* El registro se encuentra ACTIVADO y en HISTORICO desde 15-10-2018 23:59

Programa d'acceleració d'idees i projectes empresarials innovadors

Hasta el lunes, 08 de octubre de 2018

Ayuntamiento de Novelda

Ayuntamiento de Novelda

Publicado el miércoles, 13 de junio de 2018 a las 12:13

La Regidoria de Desenvolupament de l’Ajuntament de Novelda, Fundació Levantina i Ceei Elx, convoquen el projecte “Llançadora de Projectes innovadors” que naix gràcies a la iniciativa de la Agència de Desenvolupament Local de Novelda i que estarà oberta a qualsevol emprenedor o empresa que vulga participar de manera gratuïta.

Per a participar en aquest procés d’acceleració, és necessari presentar a l’Agència de Desenvolupament Local l’idea de negoci i, una vegada valorada, entrarà a formar part de la llançadora. La iniciativa permetrà ordenar conceptes, treballar sobre ells i donar-les forma amb metodologia pràctica i puntera per aconseguir finalitzar el procés modelant el projecte, ja que serà presentat amb posterioritat de manera pública.

Aquest procés es realitzarà al llarg de varies sessions que tindran lloc des del 26 de setembre fins el 23 d’octubre.

En elles, les persones o empreses participants rebran mentorització especialitzada dividida en quatre sessions de divulgació, on es formarà sobre conceptes bàsics per als negocis, eminentment enfocats a l’idea, el desenvolupament del model i la seua validació.

Posteriorment tindran lloc quatre sessions de treball pràctic on es treballaran dinàmiques participatives, basades en eines innovadores.

Per a finalitzar, el 29 de novembre es realitzarà una presentació breu de les idees al Demo Day organitzat al efecte. Al mateix, acudiran, a més de l’organització del programa, empreses locals i possibles inversors.

Aquesta llançadora de Projectes innovadors és una aposta firme de la Regidoria de Desenvolupament per a tractar de donar solucions a l’emprenedoria local amb la garantia de que en tan sols un mes, l’idea de negoci estarà preparada per a materialitzar-se i plasmar-se en una oportunitat i una realitat.

5
visitas hoy 4 · visitas total 2.711

Usuario: aficnovelda

Empresa: Ayuntamiento de Novelda

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 13/06/2018 12:13

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=16415

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar