Cerrar

es | val   

L'enginy jove d'Almassora brilla al II Certamen de Foment de l'Esperit Emprenedor

Ishtar Kin Uribe y Vicente Gimeno guanyen els primers premis, patrocinats per UBE

Publicado por AdminCs
viernes, 09 de febrero de 2018 a las 14:13

Innovació, motivació i treball en equip han definit les accions del II Certamen de Foment de l'Esperit Emprenedor, engegat en els instituts i centres d'FP d'Almassora el passat mes d'octubre. Els resultats de la iniciativa -la qual inclou formació i supervisió professional- han quedat plasmats durant l'acte de lliurament dels guardons, que ha tingut lloc hui dijous 8 de febrer de 2018 i en el qual els joves guanyadors han exhibit el seu enginy.

Entre els seleccionats, ha destacat el projecte de Ishtar Kin Uribe, guanyadora del premie Pla d'Empresa per 'Aprendiento a Aprender'. L'estudiant de l'IES Vila-roja ha arreplegat el guardó de mans de Pablo Cruz, corporate manager d'UBE Corporation Europe, companyia patrocinadora del certamen al costat de la Regidoria de Joventut. Vicente Gimeno, estudiant del centre Cervantes i vencedor en la categoria d'Idea amb la seua iniciativa 'Bar Arcade', ha fet el mateix de mans de la primera edil, Merche Galí.

Tant Uribe com Gimeno han arrancat l'aplaudiment del públic després de la presentació dels seus projectes en la final del II Certamen de Foment de l'Esperit Emprenedor, en el qual han competit amb altres 33 candidats. Així mateix, un total de 150 alumnes han rebut formació dels professionals del Centre Europeu d'empreses Innovadores (CEEI Castelló) per a la preparació dels seus projectes.

Per al regidor de Joventut, Xavier Trenco, la iniciativa ha sigut un èxit. “Tant de bo aquestes idees es puguen portar endavant”, ja que el procés ha aconseguit “despertar en vosaltres la idea que cal fer coses noves i cercar negocis propis”, ha assegurat. L'edil ha donat l'“enhorabona a tots els que heu participat perquè totes les idees tenien algun punt d'interès i de diferenciació de la resta” i ha agraït la col·laboració dels professorat dels centres educatius, d'UBE i de CEEI Castelló.

Per part d'UBE Corporation Europe, Pablo Cruz ha reconegut a l'alumnat el “entusiasme que heu posat”. Cruz ha incidit en l'interès de l'empresa per “donar suport a un projecte com  formatiu per als joves com aquest, que promou el treball en equip i la creativitat”. El representant d'UBE ha recordat davant els participants que l'èxit d'un nou producte o servei radica en “l'esforç i la constància”, uns valors que treballa aquesta iniciativa  i que “us van a servir per a treballar en equip i per a contribuir a un projecte col·lectiu dins d'una empresa o d'una administració pública”.

S/V
visitas hoy 5 · visitas total 1.569

Usuario: AdminCs

Canal: CEEI Castellón

Fecha publicación: 09/02/2018 14:13

Url: http://ceeicastellon.emprenemjunts.es/?op=8&n=15448

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 22:29

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar