Cerrar

es | val   

Castelló, a punt per a l'edició 2017 de Focus Pime i Emprenedoria CV

Presentación de Focus Pyme y Emprendimiento CV 2017

La jornada inclourà més de 60 activitats a càrrec de més de 150 ponents

Focus Pyme y Emprendimiento

Focus Pyme y Emprendimiento

Publicado el martes, 12 de septiembre de 2017 a las 05:23

L'Auditori i Palau de Congressos de Castelló ha acollit dilluns, 11 de setembre, l'acte de presentació oficial de Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana 2017, l'esdeveniment que tindrà lloc el pròxim 28 de setembre en aquest escenari i que suposa l'eix central de la iniciativa promoguda per la Generalitat Valenciana a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)per a recolzar l'ecosistema emprenedor i de la pime de la Comunitat Valenciana.
L'acte ha comptat amb la presència del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent; la directora general de IVACE, Júlia Company; el director general d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Francisco Álvarez; Salvador Aguilella, diputat provincial de Promoció Econòmica; Patrícia Porta, regidora d'Impuls d'Activitat Econòmica i Ocupació de Castelló; Diego Basco, president de CEEI Castelló; Rafael Escamilla, cap del Servei de Programes Europeus de IVACE i Justo Vellón, Jesús Casanova i Joaquín Alcázar, directors dels CEEIsde Castelló, València i Elx, respectivament.

(Enllaç a galeria de fotos)


TERRITORIALITAT
El conseller Rafael Climent ha destacat que “el caràcter de territorialitat de Focus Pime i Emprenedoria es basa que el suport a les pimes i emprenedors arribe a tots els racons de la Comunitat Valenciana, a través no solament de l'esdeveniment central, que des de l'any passat se celebra de manera rotatòria, sinó també mitjançant les diferents activitats que en aquest sentit s'estan celebrant durant tot enguany en 29 comarques de la Comunitat”. Així mateix, Climent ha afirmat que Focus Pime i Emprenedoria CV 2017 és el resultat d'una intensa col·laboració entre institucions públiques, agents emprenedors i teixit empresarial autonòmic i que es tracta de “un esdeveniment únic”, que inclou més de 60 activitats, 65 estands institucionals i d'empreses i més de 150 ponents, entre els quals destaquen noms com els de Diego Isabel La Moneda, coordinador de l'expansió internacional de l'Economia per al Ben Comú; Gemma Escribano, CMO de Wallapop; Yaiza Rubio, analista d'Intel·ligència en ElevenPaths; Gustavo Pernas, responsable de Relació amb Clients Pimes Espanyoles de Facebook; o Sol Picó, tot un exemple d'emprenedoria creativa.
Per la seua banda, el director general d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Francisco Álvarez, ha assegurat que “Focus Pime i Emprenedoria suposa una satisfacció personal, ja que sempre he defensat un model econòmic que comence amb el local, d'a baix a a dalt”. “Avui més que mai, veiem signes clars que aquesta comunitat és emprenedora. No hi ha edat ni sectors. Es pot emprendre i reprendre”, ha afegit.
Així mateix, la directora general d'IVACE, Júlia Company, ha ressaltat la qualitat de les temàtiques que centraran aquesta edició de Focus Pime i Emprendimiento, especialment referent a indústria 4.0, economia col·laborativa i social, tendències i sectors emergents, sessions de Open Innovation i, sobretot, emprenedoria en femení, “posat que és necessari visualitzar l'èxit de les dones emprenedores i animar a aquelles que estan pensant a emprendre”.
També el diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, i la regidora d'Impuls d'Activitat Econòmica i Ocupació de Castelló, Patrícia Porta, han ressaltat el suport a pimes i emprenedors per part de les respectives institucions a les quals representen. En aquest sentit, Aguilella ha recordat que “la Diputació Provincial ha destinat 3,5 milions d'euros de recursos propis per a ajudar al teixit empresarial i ha impulsat 27 programes d'ajuda a pimes i emprenedors”. Per la seua banda, Porta ha citat el Pla Estratègic d'Ocupació, amb una línia per a emprenedoria, i el programa ‘Castelló Crea’, que inclou un taller de emprenedoria social.
Durant l'acte de presentació oficial, el president de CEEI Castelló, Diego Basco, ha assenyalat que “coordinar aquest esdeveniment és un repte apassionant i una satisfacció, més encara quan estem celebrant el nostre 20º aniversari” i al mateix temps ha agraït la labor realitzada pels integrants dels nou grups de treball, “que han aportat propostes d'alt valor afegit per als assistents a la jornada que celebrarem el 28 de setembre en l'Auditori de Castelló”.
Finalment, el director de CEEI Castelló, Justo Vellón, ha presentat el programa de l'esdeveniment i, com a novetat, l'App de Focus Pime, desenvolupada per una jove empresa de Castelló i dissenyada expressament per a facilitar als assistents a l'esdeveniment l'experiència d'usuari.

MÉS INFORMACIÓ
La jornada central de Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana (anteriorment, Dia de la Persona Emprenedora) se celebra enguany per primera vegada a Castelló i amb açò la capital de la Plana es convertirà en l'epicentre de l'ecosistema emprenedor i de les pimes de la Comunitat Valenciana.
L'esdeveniment que l'Auditori i Palacio de Congressos de Castelló acollirà el pròxim 28 de setembre compta amb una programació ininterrompuda de quasi 10 hores amb més de 60 activitats a càrrec de més de 150 ponents, que oferiran conferències, debats i tallers sobre innovació, indústria 4.0, finançament, internacionalització, economia social i col·laborativa, digitalització, sectors emergents... A tot açò s'uneixen diferents espais que complementen l'oferta de la jornada, com Europa Oportunitats, Exposició d'Empreses Innovadores, zona d'estands institucionals i d'universitats, zona de networking....
L'assistència a Focus Pime i Emprenedoria és gratuïta (places limitades) i les inscripcions es poden realitzar a través de www.focuspyme.com 
Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana és un projecte organitzat per IVACE i la xarxa de CEEIs de la Comunitat Valenciana, amb el suport del Fons Europeu de Desenvolupament Regional i amb la col·laboració de la Diputació Provincial de Castelló i l'Ajuntament de Castelló.

(Enllaç a galeria de fotos)

5
visitas hoy 0 · visitas total 2.629

Usuario: admonFOCUSCV

Empresa: Focus Pyme y Emprendimiento

Canal: Focus Pyme y Emprendimiento

Fecha publicación: 12/09/2017 05:23

Url: http://focuspyme.emprenemjunts.es/?op=8&n=14548

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 03:28

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar