Cerrar

es | val   

Marc Gómez, Víctor Meliá i Hugo Negre guanyen els Premis Geek Talent

* El registro se encuentra ACTIVADO y en HISTORICO desde 03-03-2019 23:59

Amb el patrocini de Nayar Systems, IoTsens i Woman on Mars

Els Premis Geek Talent, promoguts per CEEI Castelló amb el patrocini de Nayar Systems, Woman on Mars i IoTsens, ja tenen guanyadors, després de l'acte de presentació dels 10 projectes finalistes aquest matí al centre. Els projectes presentats per Marc Gómez, Víctor Meliá i Hugo Negre han estat seleccionats pel jurat de la convocatòria com a millors idees de negoci de base tecnològica, i podran gaudir cadascun d'un espai de treball a la zona de coworking del CEEI durant 6 mesos. A més, rebran tutorització per part dels tècnics del centre i mentorització per part de les empreses patrocinadores dels premis. El jurat ha valorat la coherència de la idea de negoci, el seu caràcter innovador, el seu impacte territorial i en la societat, la relació amb les noves tecnologies i viabilitat tècnica i comercial.

La convocatòria busca distingir a les millors idees dins de les categories de Hardware o Software, amb allotjament, suport i formació, perquè els projectes esdevinguen en negocis reals i viables. Els objectius de la iniciativa són fomentar i estimular l'esperit emprenedor entre els joves de la província de Castelló i donar suport a les idees de base tecnològica.

Les idees presentades hui aporten solucions tecnològiques aplicades a diferents àmbits, des del turisme a la millora de la gestió d'entitats, passant per plataformes d'economia col·laborativa, sistemes de control d'accés, foment dels balls socials, els hàbits saludables, els transports o el foment de l'emprenedoria. El director de CEEI Castelló, Justo Vellón, ha mostrat la seua satisfacció “perquè la resposta obtinguda en aquesta convocatòria ens referma en què hi ha un enorme talent jove a la província, i aquests premis pretenen detectar-lo, impulsar-lo i posar-lo en valor".

 

5
visitas hoy 1 · visitas total 3.814

Url: http://ceeicastellon.emprenemjunts.es/?op=8&n=13548

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 02:11

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar