Cerrar

es | val   

10 projectes finalistes per als Premis Geek Talent

* El registro se encuentra ACTIVADO y en HISTORICO desde 27-02-2019 23:59

Divendres 3 de març, presentació de projectes davant el jurat

Mostrar ampliado

Premios Geek Talent

Premios Geek Talent

Els Premis Geek Talent, promoguts per CEEI Castelló amb el patrocini de Nayar Systems, Woman on Mars i IoTsens, ja tienen finalistes. La convocatòria vol distingir les millors idees de negoci de base tecnològica, dins de les categories de Maquinari o Programari, amb allotjament, suport i formació, per tal que els projecets esdevinguen negocis reals i viables. Els objectius són fomentar i estimular l'esperit emprenedor entre els joves de la província de Castelló i donar suport a les idees de base tecnològica.

Els projectes esleccionats han estat presentats per Carles Beltrán, Héctor Bravo, Laura Caro, Miquel Donaire, Marc Gómez, Miguel Marquina, Víctor Meliá, Javier Moliner, Hugo Negre i Marta Senent, tots ells joves d'edats entre els 16 i els 35 anys i residents a la província de Castelló.

Les idees presentades aporten solucions tecnològiques aplicades a distints camps, des del turisme a la millora de la gestió d'entitats, passant per plataformes d'economia col·laborativa, sistemes de control d'accés, foment dels balls socials, hàbits saludables, transports o el foment de l'emprenedoria. El director de CEEI Castelló, Justo Vellón, ha expressat la seua satisfacció "amb la qualitat dels projectes rebuts a aquests premis; estem convençuts que poden eixir tres idees guanyadores molt atractives, atès que les candidatures finalistes apliquen la tecnologia a diferents sectors, també tradicionals. La resposta ens referma en què hi ha un enorme talent jove a la província, i aquests premis pretenen detectar-lo, impulsar-lo i posar-lo en valor”.

El pròxim divendres 3 de març tindrà lloc l'acte de persentació de projectes finalistes davant el jurat i el públic assistent, entre les 9 i les 12 h. Els tres millors projectes podran gaudir cadascun d'un lloc de treball a la zona de coworking del centre durant 6 mesos. A més, rebran tutorització per part dels tècnics del centre i mentorització per part de les empreses patrocinadores del premi. El jurat valorarà la coherència de la idea de negoci, el seu caràcter innovador, el seu impacte territorial i en la societat, la relació amb les noves tecnologies i la viabilitat tècnica i comercial.

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 2.503

Url: http://ceeicastellon.emprenemjunts.es/?op=8&n=13520

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 01:59

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar