Cerrar

es | val   

10 projectes finalistes per als Premis Geek Talent

Divendres 3 de març, presentació de projectes davant el jurat

Mostrar ampliado

Premios Geek Talent[;;;][;;;]

Premios Geek Talent

Els Premis Geek Talent, promoguts per CEEI Castelló amb el patrocini de Nayar Systems, Woman on Mars i IoTsens, ja tienen finalistes. La convocatòria vol distingir les millors idees de negoci de base tecnològica, dins de les categories de Maquinari o Programari, amb allotjament, suport i formació, per tal que els projecets esdevinguen negocis reals i viables. Els objectius són fomentar i estimular l'esperit emprenedor entre els joves de la província de Castelló i donar suport a les idees de base tecnològica.

Els projectes esleccionats han estat presentats per Carles Beltrán, Héctor Bravo, Laura Caro, Miquel Donaire, Marc Gómez, Miguel Marquina, Víctor Meliá, Javier Moliner, Hugo Negre i Marta Senent, tots ells joves d'edats entre els 16 i els 35 anys i residents a la província de Castelló.

Les idees presentades aporten solucions tecnològiques aplicades a distints camps, des del turisme a la millora de la gestió d'entitats, passant per plataformes d'economia col·laborativa, sistemes de control d'accés, foment dels balls socials, hàbits saludables, transports o el foment de l'emprenedoria. El director de CEEI Castelló, Justo Vellón, ha expressat la seua satisfacció "amb la qualitat dels projectes rebuts a aquests premis; estem convençuts que poden eixir tres idees guanyadores molt atractives, atès que les candidatures finalistes apliquen la tecnologia a diferents sectors, també tradicionals. La resposta ens referma en què hi ha un enorme talent jove a la província, i aquests premis pretenen detectar-lo, impulsar-lo i posar-lo en valor”.

El pròxim divendres 3 de març tindrà lloc l'acte de persentació de projectes finalistes davant el jurat i el públic assistent, entre les 9 i les 12 h. Els tres millors projectes podran gaudir cadascun d'un lloc de treball a la zona de coworking del centre durant 6 mesos. A més, rebran tutorització per part dels tècnics del centre i mentorització per part de les empreses patrocinadores del premi. El jurat valorarà la coherència de la idea de negoci, el seu caràcter innovador, el seu impacte territorial i en la societat, la relació amb les noves tecnologies i la viabilitat tècnica i comercial.

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 2.420

Url: http://ceeicastellon.emprenemjunts.es/?op=8&n=13520

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 05:24

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar