Cerrar

es | val   

5 consells per a aconseguir seguidors en Instagram

Más seguidores en Instagram

... i mantindre’ls.

Streamline Projects, S.L.

Streamline Projects, S.L.

Publicado el viernes, 16 de septiembre de 2016 a las 22:24

La nostra col·laboradora Isabela, especialista en màrqueting, ens regala este article en el nostre bloc sobre cómo conseguir seguidores en Instagram, la coneguda xarxa social, i passe a replicar-lo ací perquè qualsevol mètode de promoció de la nostra empresa sempre és benvingut...

Les xarxes socials hui dia són el millor mètode per fer conéixer la teua empresa o producte i captar nous clients. Una de les millors xarxes social per donar-se a conéixer i arribar a un gran públic és Instagram. Esta xarxa social, amb més de 500 milions d’usuaris, ofereix diversos avantatges que altres xarxes social no ho fan, a més de ser una de les favorites en el panorama actual juntament amb Twitter. Ací et deixe 5 consells per a augmentar els teus seguidors en Instagram que et resultaran útils.

1 – Fes que els teus seguidors se senten especials.

Ejemplo de comunicación con tus seguidores

Això probablement siga el millor consell que pugues rebre per aconseguir més followers en Instagram. Quan et deixen comentaris, respon! Organitza concursos en els quals els teus usuaris puguen participar. Fes preguntes i deixa que et deixen la resposta en els comentaris. Simplement interactua amb ells i no et centres només en els posts.

2 – Crea contingut únic

Ejemplo de contenido único en Instagram

Tindre bon contingut en els teus posts farà sens dubte que aconseguisques més followers en Instagram. Tot i que vendre el teu producte està bé i hi introduiràs posts per això, no significa que no has de tocar altres continguts. Oferir un contingut variat i interessant als teus seguidors farà que més gent conega el que ofereixes, a més de fer el teu Instagram més amé per als teus followers actuals.

3 – Una biografia que cride l’atenció

Ejemplo de biografía completa en Instagram

La teua biografia estarà davant de TOTHOM en punxar sobre el teu perfil. Serà el primer que llisquen i allò que els farà punxar sobre el botó de subscriure's. Cuidar la teua biografia i saber exactament què posar en els 150 caràcters és molt important en obrir el teu perfil. Utilitza paraules relacionades amb el teu producte o els teus servicis posades en un context que cride l’atenció.

4 – Usa hashtags, tags i interaccions

Ejemplo de interacción en Instagram

Usar Instagram no es bassa només en publicar imatges per triomfar i arribar a més gent. Usar els hashtags adequats en les publicacions és molt important en Instagram. Usa hashtags populars però al mateix que estiguen relacionats amb el teu post i, òbviament, el teu producte. Al mateix temps, crear el teu propi hashtag seria una gran idea.

  • Recorda etiquetar les persones en els teus posts, sobretot al principi, quan les comptes encara no han crescut. Etiqueta altres persones que oferisquen els teus servicis, així com comptes motivacionals, famosos...
  • Deixar comentaris en publicacions de persones reconegudes o grans instafamous farà que algun es fixe en el teu perfil i hi entre. Això també passa amb els «m’agrada». Per tant, recorda deixar un bon comentari i algun «m’agrada» en fotos amb prou popularitat entre usuaris. Tot això farà que tingues més followers en Instagram.

 

5 – Documenta’t sobre màrqueting en social media i forma’t

Llegir, investigar i aprendre. Per això existeixen múltiples llibres relacionats amb el tema, tot i que és veritat que no tots són fiables, encara que fent xicotetes recerques trobaràs els adequats. Alguns llibres són molt bons, i per això et deixe esta recopilació:

També, com he fet menció, formar-te en Instagram és molt important. Existeixen cursets que te’ls ofereixen experts en la matèria. Un dels millors sobre Instagram és el que està disponible en http://wolfmillionaire.com/  Només entrant en el seu Instagram (@wolf_millionaire) podràs apreciar com van els seus estudiants.

Ara que ja tens unes bases, és hora de començar i vore com t’hi desenvolupes. Bona sort!

No oblides visitar-nos en el nostre bloc! Allí trobaràs ajuda en la definició i creació de línies de negoci, a més de la sèrie "Pasos para desarrollar un negocio de éxito", basada en la metodologia "La Disciplina de Emprender en 24 pasos", de Bill Aulet (M.I.T.). Si t’agraden els nostres articles, no dubtes en comentar; així tindràs accés a guies i documents addicionals que t'ajudaran en el teu treball, i a nosaltres ens donaràs ànims per a continuar-ne amb el nostre.

4
visitas hoy 1 · visitas total 2.772

Usuario: acalle

Empresa: Streamline Projects, S.L.

Canal: CEEI Castellón

Fecha publicación: 16/09/2016 22:24

Url: http://ceeicastellon.emprenemjunts.es/?op=8&n=12809

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 18:01

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar